Hvem er Jacobsen Jura?

Jacobsen Jura ApS er en juridisk virksomhed baseret i Odense på Fyn, der specialiserer sig i ophavsret og beskyttelse af intellektuel ejendom. Vi beskæftiger os primært med håndtering af rettigheder, hvor vores klienters ophavsretsligt beskyttede fotografier/tekster bliver brugt uretmæssigt af andre. Vi hjælper med at stoppe krænkelsen og skaffe vores klienter betaling for den uretmæssige brug af deres materiale.

Vi har specialiseret os i samarbejde med madmedier, men vi arbejder sammen med mange andre brancher. Vi tilbyder hjælp med juridisk rådgivning og sagsbehandling inden for blandt andet ophavsret. Vi står klar til at hjælpe, hvis nogen har brugt dit beskyttede materiale uden at spørge om lov. Med vores ekspertise inden for området sikrer vi, at klienter modtager den bedst mulige vejledning og støtte i de sager vi håndterer, eller rådgiver i.

Derudover forstår vi vigtigheden af at beskytte intellektuel ejendom i den digitale tidsalder. Vi arbejder tæt sammen med klienter for at forstå deres specifikke behov og tilbyder personlig og skræddersyet rådgivning i hver enkelt sag. Dette gør det muligt for klienterne at træffe velinformerede beslutninger og sikre deres rettigheder som ophavspersoner.

Hos os er kvalitet, professionalisme, effektivitet og tillid nøgleordene. Vi er passionerede omkring vores arbejde og går altid den ekstra mil for at sikre, at vores klienter er tilfredse med de ydelser, de modtager. Så hvis du har brug for juridisk assistance inden for blandt andet ophavsret, er Jacobsen Jura det perfekte valg.

Vores historie

Virksomheden startede under navnet Thorøe & Jacobsen i 2019, som en fritidsbeskæftigelse for stifterne, Thomas og Rasmus, mens de var i gang med deres jurauddannelse på Syddansk Universitet.
Da de begge blev færdiguddannede i 2021 valgte Thomas at gå en anden vej inden for juraen, mens Rasmus fortsatte virksomheden alene, som i den forbindelse også skiftede navn til Jacobsen Jura.

Medarbejdere

Rasmus Jacobsen

© Emil Rye / Skovdal Nordic
Indehaver, jurist, cand.jur.

Rasmus er uddannet jurist fra Juridisk Institut på Syddansk Universitet. Rasmus blev færdiguddannet med en specialeafhandling omhandlende den EU-retlige indvirkning på dansk ophavsret.

Send en mail til Rasmus på

Lisa Pallisgaard Nielsen

© Emil Rye / Skovdal Nordic
Juridisk assistent og marketingansvarlig

Lisa er uddannet Cand.merc. fra Syddansk Universitet.

Lisa startede ved Jacobsen Jura i juli 2021, og hjælper os bl.a. med at øge vores synlighed på nettet. 

Send en mail til Lisa på 

Hvem hjælper vi?

Vi håndterer hovedsageligt erhvervsdrivende hos Jacobsen Jura, men i enkelte tilfælde arbejder vi også med forbrugere. I de tilfælde vil forbrugeren være beskyttet af den forbrugerbeskyttende lov om juridisk rådgivning.

Praktiske oplysninger om os

Jacobsen Jura ApS

Havnegade 29, 3. sal
5000 Odense C

CVR: 40389024

Tlf.: 71 74 74 50

Sydbank
Reg.nr.: 6845
Kontonr.: 0002271403

IBAN: DK8168450002271403
SWIFT: SYBKDK22