Hvem er Jacobsen Jura?

Jacobsen Jura er en virksomhed baseret i Ringe på Fyn. Vi beskæftiger os primært med ophavsretlige sager, hvor vores klienters ophavsretsligt beskyttede billeder/tekster bliver brugt uretmæssigt af andre. Vi hjælper med at stoppe krænkelsen og skaffe vores klienter betaling for den uretmæssige brug af deres materiale.

Vores historie

Virksomheden startede under navnet Thorøe & Jacobsen i 2019, som en fritidsbeskæftigelse for stifterne, Thomas og Rasmus, mens de var i gang med deres jurauddannelse på Syddansk Universitet.
Da de begge blev færdiguddannede i 2021 valgte Thomas at gå en anden vej inden for juraen, mens Rasmus fortsatte virksomheden alene, som i den forbindelse også skiftede navn til Jacobsen Jura.

Medarbejdere

Rasmus Jacobsen

portræt af rasmus jacobsen
Indehaver, jurist, cand.jur.

Rasmus er 31 år og er uddannet jurist fra Juridisk Institut på Syddansk Universitet. Rasmus blev færdiguddannet med en specialeafhandling omhandlende den EU-retlige indvirkning på dansk ophavsret.

Send en mail til Rasmus på rasmus@jjura.dk

Lisa Nielsen

Portræt af Lisa
Marketingansvarlig

Lisa er 30 år, og er uddannet Cand.merc. fra Syddansk Universitet.

Lisa startede ved Jacobsen Jura i juli 2021, og hjælper os bl.a. med at øge vores synlighed på nettet. 

Send en mail til Lisa på lisa@jjura.dk

Hvem hjælper vi?

Vi håndterer hovedsageligt erhvervsdrivende hos Jacobsen Jura, men i enkelte tilfælde arbejder vi også med forbrugere. I de tilfælde vil forbrugeren være beskyttet af den forbrugerbeskyttende lov om juridisk rådgivning.

Praktiske oplysninger om os

Jacobsen Jura ApS

Bygmestervej 5
5750 Ringe
CVR: 40389024

Tlf.: 71 74 74 50

Sydbank
Reg.nr. 6845
Kontonr. 0002271403