Vi hjælper dig, når dit materiale er blevet stjålet

Når dit ophavsretligt beskyttede materiale bliver krænket (altså brugt af andre, som du ikke har givet lov), kan vi hjælpe dig med at stoppe krænkelsen og sikre dig et rimeligt vederlag for den uberettigede anvendelse.

Vi arbejder hovedsageligt sammen med erhvervsdrivende, hvor vi hjælper dem med at opretholde deres ophavsret. Har du brug for hjælp i en sådan sag, skal du ikke tøve med at kontakte os – det er gratis at spørge, og vi hjælper dig gerne.

Madblogger, der tager billede
© cottonbro / Pexels
Skribent laver teskt
© Vlada Karpovich / Pexels

Du kender det sikkert. Du bruger oceaner af tid på at forberede til et billede, på at tage fotografiet og på at redigere det. Eller du har brugt lang tid på at skrive en tekst. Alt sammen for at skabe unikt indhold til din hjemmeside.

Så sker der det, du virkelig ikke vil have skal ske. Andre kopierer dit materiale, og bruger det i deres egen markedsføring.
Det er selvfølgelig ikke lovligt at gøre, men det sker alligevel, og det er her, vi kan hjælpe dig.

Er du i tvivl, om din ophavsret er krænket?

Det er selvfølgelig ikke alle fotografier og tekster, der er ophavsretligt beskyttet, da der bl.a. er en del undtagelser til ophavsretten.

Hvis du er i tvivl om, om din ophavsret er blevet krænket, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med en gratis vurdering af, om du har en god sag, som vi selvfølgelig også gerne håndterer for dig.

Vi tager kun betaling, når vi vinder*

Når vi fører en sag for dig, tager vi ikke nogen betaling såfremt sagen tabes. Vinder vi sagen fraregnes vores betaling af det vundne beløb. Derfor tager vi også kun sager, som vi mener, har en reel chance ved en eventuel retssag.

Krænkeren af dit materiale betaler direkte til vores bankkonto, herfra udregner vi vores salær, som vi fratrækker beløbet, inden vi overfører resten til dig. Du skal altså aldrig selv have penge op af lommen, når vi fører en sag for dig, med mindre en særaftale udover vores normale vilkår er indgået. Det kan f.eks. være, hvis vi ikke mener din sag er stærk, men du alligevel vil køre den.

*Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og vores vilkår.