Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender  ”cookies”, som udelukkende har det formål at genkende og huske dine indstillinger – hvorfor disse kun er “tekniske cookies”.  Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Læs mere om de forskellige cookies på Erhvervsstyrelsens side “introduktion til cookies”

Privatlivspolitik

Vi behandler personoplysninger og fortæller dig her, hvordan vi behandler dine personoplysninger for at sikre en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Jacobsen Jura ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at vores klienters personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktperson: Rasmus Jacobsen
Adresse: Bygmestervej 5, 5750 Ringe
CVR: 40389024
Telefonnr.: 71 74 74 50
Mail: info@jjura.dk

Beskrivelse af behandlinger

Vi behandler dine oplysninger til et eller flere specifikke formål efter Databeskyttelsesforordningen (GDPR). Hvis du er nysgerrig, er her links til databeskyttelsesforordningen og den danske databeskyttelseslov.

Når vi indleder et kundeforhold til dig, har vi brug for at behandle dine oplysninger. Vi behandler altid generelle kontaktoplysninger. Derudover kan der behandles følsomme og fortrolige oplysninger, hvis det er nødvendigt i forhold til aftalen.

Vi behandler oplysningerne på baggrund af vores kontrakt, en retlig forpligtelse eller en aftale med jer. Det retlige grundlag er i den forbindelse forordningens artikel 6, stk. 1, litra b, artikel 6, stk. 1, litra c, artikel 9, stk. 2, litra a eller databeskyttelseslovens § 11 stk. 2. Hvis du er i tvivl om, hvilke oplysninger vi behandler om dig, kan du benytte dine rettigheder, som er beskrevet senere i denne politik.

Vi opbevarer personoplysningerne sikkert i fem hele regnskabsår. Opbevaringsperioden er fastlagt af hensyn til bogføringsloven, og det retlige grundlag i den forbindelse er artikel 6, stk. 1, c. Vi sletter de oplysninger, der ikke er nødvendige.

Når du er i kontakt med os via Facebook og Instagram, samler de oplysninger om dig, som du kan læse mere om i Facebooks privatlivspolitik

Når du er i kontakt med os via LinkedIn kan de samle oplysninger om dig, som du kan læse mere om i LinkedIns privatlivspolitik.

Vi benytter deres statistiske oplysninger om vores opslag og besvarer eventuelle kommentarer til opslag, hvor vi kan tagge dig

 

Overførsel

Dine oplysninger overføres ikke til andre.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den dataansvarlige.

Ret til indsigt:
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig samt en række yderligere oplysninger om behandlingen.

Ret til berigtigelse:
Du har ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet eller suppleret, så vi ikke
behandler oplysninger om dig, som er forældede eller på anden måde mangelfulde.

Ret til sletning:
Du har i visse tilfælde ret til at få slettet de oplysninger om dig, som vi behandler.

Ret til indsigelse:
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, f.eks. fordi du mener, at vores behandling af dine oplysninger ikke er lovlige.

Ret til begrænsning:
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Dette betyder, at hvis betingelserne for at få begrænset behandlingen er opfyldt, må vi kun behandle dine personoplysninger i nogle særlige situationer.

Ret til dataportabilitet:
Du har ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ret til at klage:
Du har altid mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
Ovenfor nævnte rettigheder kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger.

Udgiver

Jacobsen Jura ApS, CVR: 40389024.
Telefon: 71 74 74 50, e-mail: info@jjura.dk

Læs mere på siden om os.

Udarbejdet i samarbejde med Vicky Bender Lorentzen fra VBL Rådgivning